Een project van USP Vastgoed bv

Type Appartement Huize Buitenvaert

Type Appartement Huize Buitenvaert

Een prachtig statig gebouw is hoe je Huize Buitenvaert kan beschrijven. Het is een eigentijdse maar toch klassiek appartementengebouw geworden. Het ontwerp is gebaseerd op Huize van Strijen die ook te vinden is in Schagerbrug. Een mooie entree om project Buitenvaert binnen te komen.

Indeling

Er zijn verschillend types appartementen. Er zijn zowel twee- als  driekamerappartementen beschikbaar in Huize Buitenvaert. Binnen de twee- en driekamerappartementen zijn er onderling nog enkele verschillen:

Tweekamerappartementen
Appartementen 39 t/m 43; zijn gelegen op de begane grond en hebben een gebruiksoppervlakte van 50 tot 52m2 exclusief berging. De appartementen hebben een eigen tuin en een externe berging.

Appartementen 44 t/m 48; zijn gelegen op de eerste verdieping en hebben een gebruiksoppervlakte van 50 tot 63m2 exclusief berging. Deze appartementen hebben een eigen balkon en een externe berging.

Appartementen 49 t/m 53; zijn gelegen op de tweede verdieping en hebben een gebruiksoppervlakte van 50 tot 63m2 exclusief berging. Deze appartementen hebben een eigen balkon en een externe berging.

Appartement 55; is gelegen op de derde verdieping en heeft een gebruiksoppervlaktes van 63m2 exclusief berging. Dit appartement heeft een eigen balkon en een externe berging.

Driekamerappartementen
Appartementen 54 & 56; zijn gelegen op de derde verdieping en hebben een gebruiksoppervlaktes van 81m2 exclusief berging. Deze appartementen hebben als enige van Huize Buitenvaert een eigen loggia bij hun appartement.

Alle appartementen zijn slim ingedeeld. De woonkamers variëren van 5,5 tot 9 meter breedte en geeft toegang tot een eigen tuintje, loggia of balkon. Ook heeft ieder appartement een eigen berging en een praktische ruimte waar de wasmachine kan staan. Handig voor de fiets, een SUP-board of een stapel dozen.
In de woonkamer is genoeg plek om een lekkere loungehoek te maken en gezellig te eten in de open keuken. Een paar stappen verder vindt u de douche en het aparte toilet. En wat dacht u van een slaapkamer met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een inbouwkast? Daarmee hebben we het tweekamerappartement beschreven. Bij de twee andere appartementen houdt het hier niet op en is er nog een tweede slaapkamer. Perfect als baby-, logeer-, werk- of hobbykamer!

Pluspunten
De tien pluspunten van de appartementen:
 1. Slim ingedeeld
 2. Ruime woonkamer
 3. Heerlijk naar buiten via eigen tuin, loggia of balkon
 4. Royale slaapkamer met ruimte voor een grote kast
 5. Praktische plek voor de wasmachine
 6. Handige externe berging op de begane grond
 7. Badkamer met douche en apart toilet
 8. Duurzaam woongenot: gasloos, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming
 9. Fraai metselwerk in warme roodtinten
 10. Keuze voor een afbouw interieurpakket

Eigenschappen

TypeAppartement Huize Buitenvaert
Woonoppervlakte 50 - 81 m2
Slaapkamers 1 tot 2
Prijs € 220.000 - € 240.000

Afbouw interieurpakket

Het kopen maar ook het afwerken en inrichten van een nieuwe woning is een intensief proces. Het nemen van beslissingen, uw individuele wensen en voorkeuren spelen daarbij een belangrijke rol. 

Om u hierin tegemoet te komen en u daarbij volledig te ontzorgen bieden wij u, door middel van dit afbouw interieurpakket, de mogelijkheid om uw woning zo te laten afwerken dat u alleen nog maar uw spullen hoeft te verhuizen. De afwerking vindt aansluitend plaats op de bouw, zodat u hiervan zo min mogelijk merkt.

Het uitgangspunt voor het afbouw interieurpakket is samengesteld door USP Vastgoed samen met vertrouwde vakkundige partijen. Te weten;

 • Sense Keukens uit Hoorn voor de keuken.
 • Klaver Schilderwerken uit Hoogkarspel voor de wandafwerking en het schilderwerk van de binnenzijde van de gevelkozijnen.
 • Reus maatinterieurs uit Hoogkarspel voor vloerafwerking en raamdecoratie.

Samen met hen hebben wij voor u een afbouw interieurpakket samengesteld. U kiest wat u mooi vindt en wij verzorgen de afstemming en coördinatie van de vloer- en wandafwerking, het schilderwerk, het plaatsen van de keuken en het ophangen van de raamdecoratie.

 

Hiervoor hebben wij een uitgebreide toelichting gemaakt, zodat u weet wat de uitgangspunten en spelregels zijn. Deze toelichting is te vinden bij uw account onder het kopje documenten helemaal onderaan. Indien u bent ingeloot neemt de makelaar tijdens het eerste gesprek de betreffende informatie over het interieur afbouwpakket uitgebreid met u door.