Een project van USP Vastgoed bv
Vrijstaande woning

Type Fluitschip, parel van het project

Vrijstaande woning

Type Fluitschip, parel van het project

Unieke kans! Zie hier het pareltje van het project: het Fluitschip. Deze woning was al uniek, want we bouwen er maar één. Maar daarbij komt ook nog dat de volgende meerwerkopties bij de prijs zijn inbegrepen: erker aan de zijgevel van 1x4 meter breed, uitbouw van 1,75 meter over de gehele breedte op de begane grond en luxe wand- en vloertegels in badkamer en toilet. Daarnaast zijn er nog andere meerwerkopties meegenomen. Vraag de makelaar voor de volledige meerwerklijsten. Deze “eyecatcher” barst van de charme. Een grote, eigentijdse dorpsvilla waarin de echo’s uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw helder doorklinken. Kijk alleen al naar de opvallende lichte bakstenen die de rollaag boven de kozijnen sieren, maar ook de topgevel. En wat te denken van de entree, met die klassieke omlijsting rond de deur?

Indeling

Begane grond

Op de begane grond krijgt u een oprit met uw eigen parkeerplaats. Maar dan is daar ook nog de aangebouwde stenen berging, ruim genoeg om een auto onderdak te bieden. Eenmaal in de hal loopt u langs het toilet naar de L-vormige leefruimte. Aan de straatkant ligt de open eetkeuken, terwijl u vanuit het zitgedeelte uitkijkt op de tuin. Via de dubbele openslaande deuren stapt u naar buiten, de frisse lucht in.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De grootste heeft een L-vorm, waardoor een knusse ruimte voor het bed ontstaat. De twee andere kamers zijn ideaal voor kinderen, logés of als werkruimte. Hier vindt u ook de badkamer, compleet met douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping
Via de comfortabele vaste trap komt u op de grote en goed geïsoleerde zolder. Wij zorgen voor een raampje voor en achter, maar stelt u zich eens voor wat een dakraam of zelfs een dakkapel hier aan extra licht kan brengen. Begint het al te kriebelen? Laat het ons weten, er is van alles mogelijk.

Totaal netto woonoppervlak: ruim 171 m2 + aangebouwde berging van 18 m2

De pluspunten van het Fluitschip:
 1. Vrijstaand, met veel lichtinval
 2. Veel extra vierkante meters dankzij erker en uitbouw
 3. L-vormige leefruimte met grote woonkamer en open keuken
 4. Waar met gemak een kookeiland in past
 5. Drie royale slaapkamers
 6. Duurzaam woongenot: gasloos, vloerverwarming en een warmtepomp
 7. Aangebouwde stenen berging of garage
 8. Vanuit de berging of garage direct naar de achtertuin
 9. Slim ingedeeld, u maakt optimaal gebruik van de ruimte
 10. Badkamer met douche, tweede toilet en een ligbad
 11. Bijzondere details in het metselwerk

Eigenschappen

TypeFluitschip, parel van het project
Kaveloppervlakte 532 m2
Woonoppervlakte 171 m2
Slaapkamers3
TuinliggingN/O
Prijs € 679.000

Plattegronden

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping